Ofte stilte spørsmål

Må jeg abonnere på VG+ for å handle i VG-Lista Nettbutikk?

Nei, nettbutikken er åpen for alle. 

Kan jeg returnere produktet?

Ja, det kan du. Du får en returkode av vårt kundesenter, som du når på butikk@vglista.no. Der får du også fremgangsmåte på hvordan du sender pakken i retur. Du må dekke kostnaden for dette selv.

Kan jeg angre kjøpet?

Ja, hos oss har du alltid 14 dagers angrerett på kjøp. Ta kontakt med oss på butikk@vglista.no, og vi vil gi deg et sendingsnummer for retur av varen (hvis den allerede er sendt). Angreskjema finner du her.

Hvor lang tid tar levering?

Fra bestilling til levering tar det normalt 2-6 virkedager.

Hvor mye koster frakt?

Akkurat nå har vi lanseringstilbud med fri frakt. Etter denne perioden vil frakten koste 39kr. 

Hvor ser jeg leveringsstatus for min bestilling?

Når bestillingen din er sendt fra oss, vil du motta en leveringsbekreftelse til din e-postadresse. (Derfor er det viktig at du legger inn korrekt kontaktinformasjon, slik at du mottar bekreftelsen fra oss.)

Hvis bestillingen er sendt som pakke, vil leveringsbekreftelsen inneholde ett kollinummer og en pakkesporingslenke, slik at du kan spore forsendelsen fra oss til deg. Trenger du hjelp til å spore pakken, tar du kontakt med oss på butikk@vglista.no.

Leverer dere på døren?

Ja, vi leverer på døren/i postkassen (der avisbudet leverer aviser). Husk å merke postkasse, og dør med navn. Pakken blir levert tidlig på morgenen, sammen med distribusjon av aviser. butikk.vglista.no er ansvarlig frem til pakken er levert, men fra den er ankommet, er det kundens ansvar å hente pakken så snart som mulig. 

Må jeg være hjemme ved levering?

Nei, det trenger du ikke. Dersom vi ikke finner postkassen, den er full eller det er en annen årsak til at vi ikke får levert på døren, sender vi pakken til nærmeste hent-i-butikk, og du får beskjed om hvor du kan hente pakken.

Hvordan fungerer leveringen?

Når vi mottar din bestilling, sender vi pakken din så snart som mulig. Da vil den normalt bli levert på døren/i postkassen innen 2-6 virkedager.

Jeg har ikke fått pakken min, hvor er den?

Du kan spore pakken din ved å gå inn på ordrebekreftelsen du har mottatt på mail. (Derfor er det viktig at du legger inn korrekt kontaktinformasjon, slik at du mottar bekreftelsen fra oss.) Har du ytterligere spørsmål, ta kontakt med oss på butikk@vglista.no

Får jeg varsel når pakken er levert?

Ja, du får varsel i forkant av levering og når pakken er levert. Dette fordrer at du legger inn korrekt kontaktinformasjon ved bestilling.

Kan dere levere utenfor Norge?

Nei, på dette tidspunktet leverer vi ikke utenfor Norge.

Hvem leverer pakken min?

Vi leverer alle forsendelser med Helt Hjem (se helthjem.no).

Hva skjer med pakken min hvis den ikke er levert på døren/i postkassen?

Da blir den levert til nærmeste MyPack-punkt, som typisk er en butikk i nærheten av deg. Du vil få beskjed om når og hvor du kan hente pakken.

Kan jeg endre adresse på et bestilt produkt?

Da må du kontakte oss på butikk@vglista.no, slik at vi kan se hvor pakken din er for å ta vurderingen om det er mulig. 

Er det mulig å endre bestillingen?

Når du har mottatt en ordrebekreftelse fra oss på en bestilling, er det for sent å endre bestillingen. Da må du kontakte oss på butikk@vglista.no.

Får jeg kvittering?

Ja, du får en ordrebekreftelse på mail så snart ordren er fullført.

Varen min er ødelagt, hva gjør jeg?

Da tar du kontakt med oss på butikk@vglista.no, og får et sendingsnummer for å levere varen tilbake. Returen er gratis og vi refunderer ordrebeløpet. Du kan også få ny vare, oppgi dette i e-posten i så fall. 

Hvem produserer genserne? 

Genserne er produsert av det kanadiske merket Gildan. Det er det samme som blant annet Kanye West har brukt til sine kleskolleksjoner.

Genserne er laget i 50% bomull og 50% polyester. Hettegenserne har ribbet kant på ermer og rundt livet med doble sting og spandex-materiale. De er myke med flosset innside. Longsleeve har også ribbet kant på ermer og er laget i 100% bomull. Stoffet er forghåndskrympet.

Gildan jobber for bærekraftig produksjon. Du kan lese mer om deres bærekraftsinitiativer her.